Ajankohtaista

Ulkokentät

Ulkokenttäkausi on päättynyt. Palataan asiaan keväällä 2021.

 

Sisähallikausi

Talven sisähallikausi alkoi 1.9. Vuorolista on täällä

 

Vuosikokouksen päätöksiä

Rauman Tennisseuran vuosikokous pidettiin 20.2.2020. Seuran vuoden 2019 hallitus jatkaa myös kuluvan vuoden. Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan.

 

Autojen pysäköinti

Halli-isäntämme UPM toivoo, että tennishallin käyttäjät pysäköivät autonsa UPM:n parkkipaikalle, ei Rauma-Repolantien varteen hallin sivulle. Noudatammehan tätä pyyntöä. 

 

Koulutus ja valmennus

Seuran koulutus ja valmennus hoidetaan yhteistyössä Markuksen Tenniskoulun kanssa. Lisätiedot täältä: www.markuksentenniskoulu.fi

 

Jarkko Rauman Tennisseurassa !

Sunnuntaina 10.4.16 pidetyn tennisriehan yhteydessä otettiin käyttöön uusi pallotykki, joka nimikilpailun perusteella sai nimen Jarkko.

 

Jarkon käytön pelisäännöt ovat yhä vielä tekeillä. Lisää asiasta ehkä joskus näillä sivuilla. Tutustumista varten löydät laitteen käyttöohjeen täältä. Valitettavasi ohje on vain englanninkielellä. 

 

Pelivuorojen varaus

Kenttävuorojen perumisen ja hyppytuntien varaamisen helpottamiseksi on käytössä nettivarausjärjestelmä. Järjestelmä on löytyy osoitteesta: http://juliusvaraus.fi/julius/faces/public/calendar.jspx?targetId=1798

 

Ohje järjestelmän käyttöön on täällä. Jos käyttö ei syystä tai toisesta onnistu, tai tulee muuten kysyttävää asiasta, ota yhteys Risto Reivolahteen.

 

 

 

Ajankohtaista