Ulkokentät

Ulkokentät ovat pelikunnossa. Edelliskesien tapaan voit lunastaa pelioikeuden koko kesäksi hintaan 55€. Maksa tuo summa seuran tilille FI70 4450 0010 1624 17. Käytä maksaessasi viitenumeroa on 123. Sen jälkeen lähetä sähköposti tai tekstari Päivi Tuokolle, jolta saat kentän avainkoodin. Vuorojen varaus Juliuksessa. Vain yksi varaus/henkilö enintään viikon päähän. Pelin jälkeen muista kentän harjaus ja kastelu sekä avaimen palautus laatikkoon.

Vuosikokouksen päätöksiä

Rauman Tennisseuran vuosikokous pidettiin 20.2.2020. Seuran vuoden 2019 hallitus jatkaa myös kuluvan vuoden. Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan.

Sisähallikausi

Talven sisähallikausi on käynnissä vielä hetken. Vuorot päättyvät 31.5. Kiintovuorolista on täällä: Kiintovuorot

Tarkoitus on edellisvuosien tapaan pelata sunnuntaisin harrastenelinpelejä. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Ristolle.

Autojen pysäköinti

Halli-isäntämme UPM toivoo, että tennishallin käyttäjät pysäköivät autonsa UPM:n parkkipaikalle, ei Rauma-Repolantien varteen hallin sivulle. Noudatammehan tätä pyyntöä.

Koulutus ja valmennus

Seuran koulutus ja valmennus hoidetaan yhteistyössä Markuksen Tenniskoulun kanssa. Lisätiedot täältä: www.markuksentenniskoulu.fi

Jarkko Rauman Tennisseurassa !

Sunnuntaina 10.4.16 pidetyn tennisriehan yhteydessä otettiin käyttöön uusi pallotykki, joka nimikilpailun perusteella sai nimen Jarkko.

Jarkon käytön pelisäännöt ovat yhä vielä tekeillä. Lisää asiasta ehkä joskus näillä sivuilla. Tutustumista varten löydät laitteen käyttöohjeen täältä. Valitettavasi ohje on vain englanninkielellä.

Pelivuorojen varaus

Kenttävuorojen perumisen ja hyppytuntien varaamisen helpottamiseksi on käytössä nettivarausjärjestelmä. Järjestelmä on löytyy osoitteesta: http://juliusvaraus.fi/julius/faces/public/calendar.jspx?targetId=1798

Ohje järjestelmän käyttöön on täällä. Jos käyttö ei syystä tai toisesta onnistu, tai tulee muuten kysyttävää asiasta, ota yhteys Risto Reivolahteen.